ETSO 87. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı

17 Şub. 2015 13:49
Etso 87. Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu gündemdeki maddeleri görüşmek üzere Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Başkanlığında Meclis Başkanı Mehmet Eren'in katılımıyla çoğunluğun hazır bulunduğu halde 17-Şubat-2015 Salı günü Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

ETSO Yönetim Kurulu toplantısında; gündemdeki maddeler üzerinde, görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, güncel işleyişe ait periyodik raporlar ve tablolar incelenerek, faaliyetler hakkında Yönetim Kurulu bilgilendirildi.