ETSO 5. Meslek Komitesi aylık toplantısını gerçekleştirdi

20 Ocak 2016 13:49
Etso 5. Meslek Komitesi Aylık Toplantısını Gerçekleştirdi

Her ay düzenli olarak toplanarak üyelerinin sorunlarını görüşen Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 5. Meslek Komitesi, Ocak ayı toplantısını da Tarık Altıerler başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda;

-Komitenin 2015 yılı çalışmalarını değerlendiren Başkan ve üyeler, 2016 yılında da sektörlerine faydalı ve komitelerine uygun interaktif çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

-Sektörlerinde bulunan üyelerinin yer aldığı tanıtıcı broşür bastırılarak yurtiçi ve yurdışında katılım sağlanılan fuarlarda dağıtım yapılmasına karar verildi.

-Aynı zamanda Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, Odanın gerçekleştirdiği faaliyetleri ve internet sitesinde yayınlanan güncel duyuruları yakından takip edilmesine,

- Odamız üyelerinin KOSGEB desteklerinden azami şekilde faydalanması için ETSO'da açılan danışma birimine müracaat etmeleri konularına önemle değinildi.