ETSO 2015 yılı ilk Meclis Toplantısı yapıldı

15 Ocak 2015 15:17

ETSO 2015 yılı ilk Meclis toplantısı, Başkan Mehmet Eren Başkanlığında gerçekleştirildi. Meslek Komite Başkanlarının da katıldığı Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan Eren 2015 yılının ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diledi. Toplantıda gündemde yer alan maddeler oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantılarında konun uzmanlarını ağırlayarak Meclis Üyeleri ve Meslek Komitelerine bilgilendirme yapan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, 2015 yılının ilk Meclis Toplantısında Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Edirne İl Müftülüğü'nde görevli Vaiz Selim Al'ı ağırladı.

Meclis Toplantısının ardından Vaiz Selim Al, Kur'an ve Sünnete Göre Ticaret Ahlakı ve Ticaret Hukuku' hakkında bilgi verdi. Al, ticaret ahlakının ve hukukunun bilinmesinin herkese farz olduğunun altını çizdi ve ticaret hukuku ile ilgili Kur'an'ın verdiği mesajları surelerle açıkladı.
Ardından Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarına Trakya Kalk

Yapılan bilgilendirmelerin ardından Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt başarılı çalışmalarından dolayı ETSO 4. Meslek Komitesi Başkanı Suna Çelik'e plaket verdi. Zıpkınkurt, ETSO olarak, meslek komitelerini sanayici ve tüccarları daha iyi temsil edebilmek adına önemsediklerini belirterek, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın tek bayan Meslek Komite Başkanı'nı her ay yaptığı düzenli toplantılarından ve başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Haber Fotoğrafları