ETSİF bu yıl 16. kez kapılarını açıyor

15 Tem. 2016 13:08
Etsif Bu Yıl 16. Kez Kapılarını Açıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın en büyük destekçisi olduğu Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı 20-24 Temmuz 2016 tarihlerinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bu yıl 16.sı düzenlenecek olan fuarda başta tarım makineleri sektörü olmak üzere diğer sektörlerden firmalar stand açarak yerlerini alacaklar.

Yoğun olarak Trakya Bölgesi'ndeki ve komşu ülkelerdeki tarım, gıda ve sanayi sektöründe faaliyet gösteren iş dünyası temsilcilerinin ilgisini çeken fuar 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Açılışı 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 19:00'da Edirne Fuar Alanı/Kırkpınar Girişi'nde gerçekleştirilecek olan Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı'nda siz değerli Üyelerimizi aramızda görmekten onur duyarız.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb