Emniyet Müdüründen ETSO'ya iade-i ziyaret

24 Şub. 2015 09:05
Emniyet Müdüründen Etso'ya İade-i Ziyaret

Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan iade-i ziyaretler kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Erdoğan'a teşekkür eden Zıpkınkurt: "İl Emniyet Müdürümüze görevlerinde bir kez daha başarılar diliyorum. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Edirne'nin köklü kuruluşlarından biri. Bizler Edirne'nin ticaret erbabı için buradayız. İlimizin gelişimi için yaptığımız çalışmalarda Emniyet Teşkilatımızla işbirliği ve dayanışma içerisindeyiz. Ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürümüze şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum." dedi.

Emniyet Müdürü Erdoğan ise Emniyet Teşkilatı olarak şehrin önemli dinamiklerinin başında gelen ETSO ile Edirne için birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, misafirperverliği için Zıpkınkurt'a teşekkür etti.