Educashow Eğitim Teknolojileri ve Okul Ekipmanları Fuarı

17 Şub. 2017 13:36

Educashow; güncel eğitim ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim sektörüne yönelik yeni malzeme, teknoloji ve hizmetler geliştirip üreten firmaları 8 yıldır alım heyetleriyle bir araya getirmektedir.

Türkiye'nin Eğitim Teknolojiler ve Okul Ekipmanları Fuarı Educashow; 30-31 Mart/01-02 Nisan 2017 tarihleri arasında 10.kez İstanbul Kongre Merkezi'nde kapıların açacaktır.

Fuarı girişinin ücretsiz olduğu Educashow'da, alım heyetleri kaliteli hizmeti, doğru araç gereci ve sağlıklı eğitim öğretim ortamı yaratmak için yurt içi ve yurt dışından yüzlerce alternatifi aynı ortamda inceleme şansını bulacaklardır.

Ziyaretçiler, fuar süresince düzenlenecek ücretsiz sertifikalı seminerler ve atölyeler sayesinde, sektördeki en son gelişmeleri, yeni eğitim teknikleri ve yaklaşımları sunan teknolojileri yakından takip etme avantajına sahip olacaklardır. Ayrıca daha iyi ve kaliteli eğitim sağlayabilmek için geliştirilmiş en yeni ürünlerden haberdar olma, tanıtımlarını izleme fırsatını yakalayacaklardır.