Edirne Valiliği ve ETSO İşbirliği ile Edirne Tanıtım Standı Açıldı

19 Tem. 2019 11:14
Edirne Valiliği Ve Etso İşbirliği İle Edirne Tanıtım Standı Açıldı

Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendirmek ve yönlendirebilmek adına Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Edirne Valiliği işbirliğinde Kapıkule, Hamzabeyli ve Pazarkule sınır kapılarında yer alan Edirne Turizm Tanıtım Standları açılmıştır.

Edirne Valiliği ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Edirne'nin geçmişten günümüze ulaşan zenginlikleri ve güzellikleriyle turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için her türlü gayreti göstermekteyiz.

Dolayısıyla İlimize sınır kapılarımızdan giriş yapan ziyaretçilerimize Edirne'yi tanıtmayı amaçlayan İlimizin tarihi ve Edirne'ye özgü ürünlerin yanı sıra yeme-içme, konaklama, hediyelik eşya, gezilecek yerler ve bunun gibi bir çok alanda da yönlendirme yapılması amaçlanmıştır.

Sezon boyunca açık olacak bu standlarda Odamız üyelerinin de tanıtımını yapmak bizleri memnun edecektir. Bu kapsamda Kapıkule, Hamzabeyli ve Pazarkule sınır kapılarında yer alan İlimiz Turizm Tanıtım Standlarında tanıtım yapmak isteyen üyelerimiz, firmana ait tanıtım materyallerini ve ürünlerini tarafımıza iletmeleri halinde tanıtım standlarında görevli personel tarafından dağıtımı yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için 02842251014-129 telefon numarasından ulaşılabilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb