EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI YENİ EĞİTİM PROGRAMLARIYLA ÜYELERİNE DESTEK VERİYOR

18 Şub. 2019 09:36
Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası Yeni Eğitim Programlarıyla Üyelerine Destek Veriyor

Edirne ekonomisine yön veren Odamız, Trakya Üniversitesi ile imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında üyelerimizin ekonomik ve ticari faaliyetlerini teşvik etmek üzere üyelerimize ve çalışanlarına yönelik sertifikalı eğitimler düzenleyecektir.

Odamızın Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlediği eğitimlerin içerikleri, süresi ve ücreti ile ilgili detaylı bilgiye eğitim başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğitime katılım için aşağıdaki kayıt formunun eksiksiz olarak doldurulması gereklidir.

Formu doldurduktan sonra, kayıt belgenizi ve Sürekli Eğitim Merkezi’nin IBAN TR63 0001 0000 9732 0802 9150 70 Ziraat Bankası hesabına yatırdığınız eğitim ücretinin dekontunu elden veya 284-212 98 64 nolu faks ile meliketatli@etso.org.tr e-posta aracılığıyla Odamıza ulaştırmanız rica olunur.

Eğitim Programları

Bütçe Hazırlama ve Bütçe Kontrol