Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerini Yerlerinde Ziyaret Ediyor

23 Tem. 2018 14:36
Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası Üyelerini Yerlerinde Ziyaret Ediyor

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek üyelerinin sektörlerindeki genel durum ve faaliyetleri hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.Emre Alp ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın ile birlikte Odamız üyelerini yerlerinde ziyaret etmek, sorunlarını dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında İlimizde faaliyetlerine yakın zamanda başlayan Teknik Masura Ambalaj Kağıt Geri Dönüşüm San. Ve Tic. A.Ş.'ye ziyarette bulundu.

Şirket yetkililerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen ETSO Başkanı Zıpkınkurt, “Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte Odamız üyeleri ile yakın diyalog halinde olarak sizlerin sorunlarına hızlı müdahele ile daha etkili sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bu kapsamda sizin de bizimle her zaman iletişim içerisinde olmanızı ve sorun ve taleplerinizi vakit kaybetmeden iletmenizi istiyoruz. “ diye konuştu.