Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda Ekonomi Toplantısı Düzenlendi

10 Şub. 2017 10:29
Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası'nda Ekonomi Toplantısı Düzenlendi

İlimizdeki esnaf, tüccar, sanayi sitelerimizin temsilcileri,Alipaşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış,Bedesten Çarşısı Dernek Başkanı Hakan Fındıklı ve işadamları ile birlikte Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Odamız Meslek Komite Başkanları ve Komite Üyelerimiz, EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz, EDESOB Yönetim Kurulu Başkan V. Erbey Kılıç, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Hayri Sonterler ve basın temsilcilerinin de katılımı ile "Edirne Ekonomisi ve İş Dünyasının güncel sorunları ve çözüm önerilerini paylaşmak amacıyla Odamızda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İlimiz esnaf ve tüccar temsilcilerinin Edirne ticari hayatındaki olumlu ve olumsuz görüşlerini paylaştığı toplantıda Vakıf Kiraları, KOSGEB Kredileri, Turizm ve turizmde rehberlik hizmetleri, AVM ve Zincir Marketler gibi pek çok konu başlığı ele alındı. Bu başlıklara ait dile getirilen sorunların çözümü için neler yapılabileceği hangi kurumlarla görüşülmesi gerektiği üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Temsilcilerin sorunlarının dinlendiği ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantı, gelen talepler doğrultusunda ilerleyen günlerde Valilik, Belediye Başkanlığı, Esnaf, Tüccar, Sanayi Sitesi Temsilcilikleri ve ilgili kurum kuruluşlar ile tekrar bir araya gelerek en kısa sürede sorunlara çözüm üretileceği temennisi ile sona erdi.