Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı

01 Mart 2017 14:30
Edirne Ticaret Ve Sanayi Odası Akreditasyon Belgesini Teslim Aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Oda ve Borsalarda kurumsal kapasitenin artırılması ve üyelere sunulan hizmet kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla başlatılan "Akreditasyon Sistemi"ne yönelik TOBB 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni'ne 4.,6. ve 9. Dönem Akredite Oda/Borsa Belge Yenileme Denetimlerimlerinde başarı gösteren Edirne Ticaret ve Sanayi Odası adına ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Akreditasyon Sorumlusu Melike Tatlı sertifkaları almak üzere törene katıldılar.

İlk olarak 2008 yılında Akredite edilen Odamız başarı ile yürüttüğü çalışmaları kapsamında en son yapılmış olan Akredite Oda/Borsa Belge Yenileme Denetimlerimlerinde de 9 yıldır sürdürdüğü hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb