Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği ETSO'yu Ziyaret Etti

13 Tem. 2018 15:35
Edirne Tanıtım Ve Turizm Derneği Etso'yu Ziyaret Etti

Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği Yönetimi, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’u makamında ziyaret etti.

Edirne Tanıtım ve Turizm Dernek Başkanı Bülent Bacıoğlu, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Emel Gönenç Güler, Dernek Genel Sekreteri Neslihan Çakır, Dernek Saymanı Orkun Akman ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yumrukçal’ın da hazır bulunduğu ziyarette Edirne turizmi ve turizmin gelişmesi adına yapılabilecek çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Edirne’nin birçok turizm ögesine sahip olduğu ve bu kapsamda kurumlarla sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa işbirliğine gitmesinin kente katma değer sağlaması açısından oldukça faydalı olduğunun vurgulandığı toplantıda Edirne gastronomisi, Edirne Kırmızısı ve Edirne’nin yurtiçi ve yurtdışındaki fuarlarda temsil edilmesi konusunda ortaklaşa işbirliğine gidilmesi kararı alındı.

Ziyarette Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Tarih ve kültür şehri olan Edirne turizmden hak ettiği payı alamamaktadır. İlimiz ekonomisi turizme dayalı olmasından dolayı, bizler çalışmalarımıza hep bu doğrultuda yön veriyoruz. Dolayısıyla bugün burada Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği Yönetimi ile bir araya gelerek yeni projeler üretmek ve turizme katkı sağlayacak ortak çalışmalarda İlimizi hakettiği yerlere taşımayı amaçlıyoruz." ifadeleri kullandı.

Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.