Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği ETSO'yu Ziyaret Etti

14 May. 2018 13:47
Edirne Sanayicileri Ve İşadamları Derneği Etso'yu Ziyaret Etti

Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Açıkgöz, Yönetim Kurulu Üyelerinden ve Odamız Meclis Üyesi Özer Engin ile birlikte Yönetim Kurulu Üyelerinden Orkun Şapolyo ve Turgut Bakır ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alp'i ziyaret ettiler.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin kurucularından biri olarak, bugün gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı ayrıca memnun olduğumu dile getirmek isterim. İş dünyasına atılan herkesin Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği'ni kendilerini geliştirecekleri bir okul olarak görmeleri gerek. Dolayısıyla ticaret ile uğraşan herkesin EDSİAD'a üye olması gerektiğini düşünmekteyim." ifadelerini kullandı.

Heyet seçimler sonrası görevine devam eden Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a başarılarının devamını, Meclis Başkanı M.Emre Alp'e ise yeni görevinde başarılar dilediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb