Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü

24 Kas. 2016 15:04
Edirne'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Edirne'nin Kurtuluş yıldönümü mesajı

Bundan 94 yıl önce bir kahramanlık destanı da Edirne'de yazılmış, mahalli güçlerimizin de katkıları ile düşman kuvvetleri topraklarımızdan atılmıştır. Düşman işgalinin sona erdiği, esaretin yerini özgürlüğe, umutsuzluğun yerini onurlu bir geleceğe bıraktığı gün olan 25 Kasım da aziz kahramanlarımızın verdiği mücadeleyi, yazdığı destanı bir kez daha yüreklerimizde hissediyoruz.

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladığımız bu coşkulu günde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Recep Zıpkınkurt