Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü

24 Kas. 2015 17:29
Edirne'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıldönümü

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'un Edirne'nin Kurutuluş yıldönümü mesajı

Ülkemizin bağımsızlık ve milli egemenliği için verdiği büyük savaş, bütün milletlere örnek olacak niteliktedir. Edirne'nin kurtuluşu amacıyla verilen mücadele de bunun bir parçasıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milleti'nin bağımsızlığına kavuşması adına başlattığı kurtuluş mücadelesinin en önemli kalesi olan Edirne'de yaşayan bizler, 93 yıl önce verilen zorlu mücadelenin bilincindeyiz.

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü kutladığımız bu coşkulu günde başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.