EDİRNE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATANAN YAŞAR SOYLU VE MÜDÜR YARDIMCISI EROL GENÇAY ETSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP ZIPKINKURT'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

24 Kas. 2014 08:25

Söz konusu ziyarette, ETSO iş birliğinde ve Mesleki Eğitim Merkezi Organizatörlüğünde düzenlenen ve iki kurumun ortak çalışmalarının başarılı bir sonucu olan hijyen kurslarının yoğun bir şekilde devam ettiği dile getirildi.

ETSO Yönetim Başkanı Recep Zıpkınkurt , Bölgemiz Sanayi Firmalarının ve İş gücü piyasasının ara eleman ihtiyacının karşılanması için ilerleyen tarihlerde Mesleki Eğitime yönelik planlarının olduğunu ve bu konuda da ortak çalışmalar yürütmek istediğini belirtti.ETSO ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Ekim 2014 itibarı ile açılan ve ETSO bünyesinde gerçekleştirilen toplam 42 kursta , 1786 kişiye Hijyen Eğitimi verilerek Mesleki gelişimlerine katkı sağladıklarını açıkladı.

Edirne Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Soylu ; ETSO ile bu konuda ortak çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumlardan gelecek farklı mesleki konulardaki eğitim taleplerine de hazır olduklarını belirtti.