Edirne İl ve İlçeleri istişare toplantısı

25 Mart 2015 08:57
Edirne İl Ve İlçeleri İstişare Toplantısı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde 08 Nisan 2015 Tarihinde düzenlenecek olan, Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı VIII.Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası öncesinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Edirne ilimizin genel sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı.

ETSO'da düzenlenen toplantıya Edirne ve İlçelerinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası ve Borsa Yönetim Kurulu ile Meclis Başkanları katıldı.
Bu yıl 8.si düzenlenecek olan Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda 81 ilin sanayi ve ticareti ile ilgili sorunları ve bunlara ilişkin çözüm önerileri görüşülecek. Şura da sunulacak ve daha sonra Sayın Başbakanımıza aktarılacak olan İlimiz ve bölgemizi ilgilendiren ticaret, sanayi ve tarımın önündeki engel ve çözüm önerileri İl ve ilçelerimizin Oda ve Borsa Başkanları tarafından tespit edilerek rapor haline getirildi.