Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nden Oluşan Heyet ETSO'yu Ziyaret Etti

29 May. 2018 16:14
Edirne Esnaf Ve Sanatkarları Odaları Birliği'nden Oluşan Heyet Etso'yu Ziyaret Etti

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Demirkan, Hüseyin Çakmak, Bülent Kanlılar, Denetim Kurulu Başkanı Hüseyin Guşa ve Denetim Kurulu Üyesi İbrahim Aldanmaz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonrasında bir araya gelen Oda Başkanları iki kurum beraberinde yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt "Bizler iş dünyası temsilcilerinin sözcüleri olarak üyelerimiz ve İlimiz ekonomisine katkı sağlamak adına 7/24 çalışmaya gönüllüyüz. Göreve geldiğimiz günden bu güne çalışmalarımızı da hep bu doğrultuda yürüttük. Önümüzdeki süreçte de birlikte güzel çalışmalar sergileyeceğimiz inancı içerisindeyim.Bu düşünceler ile yeni görevinde başarılar dilerim." dedi.

Birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını dile getiren Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz ise Zıpkınkurt'a başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb