E-DEVLET MEMNUNİYET VE BEKLENTİ ANKETİ

25 Mart 2015 13:55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıya istinaden; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan alınan yazıda , Bakanlığın Haberleşme Genel Müdürlüğü tarafından 2015-2019 Ulusal e-Devlet Stratejisi ve Eylem Planı Projesi çalışmalarına başlandığı, ülkemizin e-Devlet alanındaki yeni yol haritasını belirleyecek bu çalışmanın, tüm paydaşların katılımı ve katkılarıyla yürütüleceği belirtilerek, ivedilikle değerlendirilmesinde fayda görülen konu başlıklarına yönelik anket çalışmaları, odak grup toplantıları ve çalıştaylar yapılmasının planlandığı ifade edilmiştir.

Bu kapsamda Bakanlık tarafından, özel sektörün e-Devlet Hizmetlerinden beklenti ve memnuniyetinin ortaya konulması amacıyla hazırlanan "Özel Sektör Memnuniyet ve Beklenti Anketi'nin (ankete giriş için edevlet2015strateji pin kodu kullanılacaktır.) https://www.edevlet.gov.tr/anket/index.php/782992/lang-tr genel ağ adresinden 03 Nisan 2015 tarihine kadar yayında kalacağı bildirilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.