Dubaili İş adamı Dr. Necdet Kerem, Edirne'de gerçekleştirmek istediği yatırım projesi ile ilgili temasları çerçevesinde ETSO'yu ziyaret etti.

30 Tem. 2015 16:04
Dubaili İş Adamı Dr. Necdet Kerem, Edirne'de Gerçekleştirmek İstediği Yatırım Projesi İle İlgili Temasları Çerçevesinde Etso'yu Ziyaret Etti.

Giresunlu Türk İş adamı Dubai, Suudi Arabistan, İspanya, Belçika ve Singapur’da liman yatırımları bulunan ve Dubai Rashid Port limanı ile ön plana çıkan Dr. Necdet Kerem, Edirne'de gerçekleştirmek istediği yatırım projesi ile ilgili temasları çerçevesinde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret etti.

İnşaat, müteahhitlik projeleri, ağır iş makine ve ekipmanları, nakliyecilik, turizm, elektrik üretim tesisleri gibi pek çok alanda faaliyet gösteren Sarılar Grup şirketinin kurucusu Dr. Necdet Kerem, Edirne'de gerçekleştirmek istediği yatırımlarla ilgili Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile görüşmelerde bulundu. Edirne'nin tarımsal üretim ağırlıklı bir ekonomisinin bulunması sebebiyle bu alanda yatırım yapmak istediğini belirten Kerem, Edirne'nin bu alandaki yapısıyla ilgili bilgiler edindi.

Edirne'ye gelen tüm yatırımcılara yüksek derecede önem verdiklerini dile getiren Zıpkınkurt, Sarılar Grup şirketinin kurucusu Dr. Necdet Kerem'e yatırım projesi süresince her türlü desteği büyük memnuniyetle vereceklerinin altını çizdi. Edirne'de yapılacak yatırımlarla ilin ekonomisinin daha da güçlenmesinin ve yeni istihdam alanlarının yaratılmasının en büyük arzuları olduğunu dile getiren Zıpkınkurt, bu konudaki girişimleri gerek kendi kurumları gerekse ildeki diğer ilgili kurumları da bir araya getirerek desteklediklerini ifade etti. Bu tür yatırımların olumlu sonuçlanmasının kurumların değil ilin başarısı ve kazancı olarak gördüklerini belirten Zıpkınkurt, Dr. Necdet Kerem'e yatırım bölgesi olarak Edirne'yi seçmesinden dolayı duyduğu memnuyetini ifade ederek teşekkür etti.