Dış Ticaret Eğitim Programı - 27 Kasım 2018

19 Kas. 2018 00:00
Dış Ticaret Eğitim Programı - 27 Kasım 2018

Ülkelerin giderek birbirine daha bağımlı hale geldiği ve uluslararası ticaretin ortak kuralları çerçevesinde serbestleştiği küreselleşme sürecinde, ülke kalkınmasında önemli rolü bulunan dış ticaretin sağlıklı yürütülebilmesi büyük önem arz etmektedir. İhracatın ve ihracatçı sayısının artırılması, dış pazarlarda yeni müşteriler bulunması ve ithalat süreçleri doğru şekilde yönetilmelidir.

Bu amaçla, dış ticaret faaliyeti bulunan ve dış ticaret yapmak isteyen üyelerimize yönelik bilgi vermeyi ve uygulama becerisi kazandırmayı hedefleyen Dış Ticaret Eğitim Programı 27 Kasım 2018 Salı günü saat 13:00 – 17:00 saatleri arasında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecektir.
Tüm üyelerimize duyurulur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği