D-8 Özel Sektör Toplantısı

31 Ağus. 2015 09:46

Ülkemiz ile İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya’nın üyesi olduğu D-8 (Developing 8) Sekretaryası’ndan alınan bir yazıda, Malezya Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, 1-2 Eylül 2015 tarihlerinde, Kuala Lumpur-Malezya’da ‘D-8 Özel Sektör Toplantısı’nın gerçekleştirileceği ifade edilmektedir

Söz konusu toplantı kapsamında, D-8 ülkeleri arasında Tercihli Ticaret Anlaşması, ticaretin kolaylaştırılması ve ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için alınabilecek önlemler, kümelenme projeleri, finansman, sektörel işbirliği ve KOBİ’lerin desteklenmesi konularının ele alınacağı bildirilmektedir. Ayrıca, katılımcı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Toplantı programı ve katılım formuna TOBB web sitesi(www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Ekinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Toplantıya ilişkin konaklama ve ulaşım organizasyon ve masrafları katılımcılara ait olup, katılmak isteyenlerin Malezya Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası ve D-8 Sekretaryası ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

İrtibat bilgileri:

Malezya Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası:
Rosli Dawan
E-mail: roslidawan@yahoo.com , Tel: +6018 3770 574