Çin'in Önde Gelen Üreticileri İstanbul'a Geliyor

17 May. 2017 16:55
Çin'in Önde Gelen Üreticileri İstanbul'a Geliyor

Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan China Homelife Turkey fuarı 1-3 Haziran 2017 tarihlerinde İstanbul, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. China Homelife Fuarı 2009'dan bugüne kadar Brezilya, Dubai, Hindistan, Kazakistan, Mısır, Polonya ve Ürdün'de düzenlenen dünya çapında Homelife fuar serisinin Türkiye ayağıdır.

China Homelife fuarı Çin ürünlerinin ve tasarımlarının dünyanın önemli pazarlarında tanıtılmasına yönelik organize edilen en önemli etkinliklerinden biridir. Fuar bu kapsamda ilk olma özelliği taşımaktadır.

800'den fazla orta ve büyük ölçekli Çin firmanın katılımıyla, yüzlerce kalite kontrolünden geçmiş seçkin markanın sergileneceği fuarda, yer alacak başlıca ürün grupları; ev tekstili, kumaş ve hazır giyim, dekoratif ürünler ve hediyelik eşya, aydınlatma armatürleri ve LED aydınlatmalar, ev gereçleri ve elektrikli ev aletleri, inşaat malzemeleri ve ekipmanları, hırdavat ve el aletleri, mutfak ve banyo donanımları olacaktır.

Çin ile ticaret yapan veya yapma konusunda ilgilenen belirtilen sektörlerdeki üyelerimiz, fuara katılmak istemeleri halinde 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamız Basın& Halkla İlişkiler Birimi( 0284 225 1014 / 129 – E-mail: earpaci@etso.org.tr) ile irtibata geçebilirler.