ÇEVRESEL GÖSTERGELER KİTAPÇIĞI & TÜRKİYE ÇEVRE SORUNLARI VE ÖNCELİKLERİ DEĞERLENDİRME RAPORU

26 Mart 2015 13:21

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıya istinaden; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısında, Çevre hakkında mevcut durumu yıllar itibariyle kolay anlaşılır şekilde sunmaya çalışan "Çevresel Göstergeler Kitapçığı" ile illerimizin çevre sorunlarının ve önceliklerinin neler olduğunu kaynaklarıyla ortaya koyan, aynı zamanda bu sorunların çözümü için ne tür tedbirler alındığını belirten "Türkiye Çevre Sorunları ve Öncelikleri Değerlendirme Raporu" yayınlarının yeni versiyonlarının Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünce yayınlandığı belirtilmektedir.

İnsan faaliyetleri ve doğal nedenlerle ortaya çıkabilecek çevresel etkiler, çevrenin mevcut durumu ve çevre sorunları hakkında bilgi sahibi olmak ve buna göre politikalar geliştirilmesine yardımcı olmak, uygulanan politikaların başarısını izlemek açısından faydalı olacağı düşünülen yayınlara http://www.csb.gov.tr/gm/ced internet adresinin "Yayınlar" bölümünden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.