Bulgaristan ile Ticaret Yapan Üyelerimizin Dikkatine

13 Kas. 2015 13:11

T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği, Türk ve Bulgar iş dünyası arasındaki ilişkileri geliştirmeye, iki komşu ülke arasındaki ticaret hacmini ve ekonomik ilişkileri genişletmeye yönelik çalışmalarını devam ettirmektedir.

T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği, Türk ve Bulgar iş dünyası arasındaki ilişkileri geliştirmeye, iki komşu ülke arasındaki ticaret hacmini ve ekonomik ilişkileri genişletmeye yönelik çalışmalarını devam  ettirmektedir.
Bu bağlamda Ekonomi Bakanlığımızın web portalında yayımlanan ekonomi haberlerini, sektörel  raporları, AB Fonları bilgi notlarını v.s. daha geniş kitlelere ulaştırabilmek adına, Filibe Ticaret  Ataşeliği ekibi
FACEBOOK ve TWITTER​ sayfalarını kurmuştur.
Ateşeliğin Facebook sayfasından:
Bulgaristan'ın ekonomisine dair en güncel haberler;
Bulgaristan ekonomisinden sektörel raporlar;
Avrupa Birliği Fonları çalışmaları;
Firmalardan gelen partnerlik (ithalat, ihracat, distribütörlük, yatırım) talepleri‐ her iki dilde;
Çalışan arayan firmalardan gelen iş ilanları vb. gibi bilgilere ulaşılabilmektedir.
Ataşeliğin facebook sayfası: T.C. Filibe Ticaret Ataşeliği,
Twitter sayfası ise :TCFilibeTA olup,
Bulgaristan ekonomi haberleri ve Türk‐Bulgar ekonomik ilişkilerindeki gelişmeler anlık olarak takip edilebilmektedir.
Bulgar ekonomik ilişkilerindeki gelişmeleri takip etmek isteyen iş dünyası  temsilcilerine faydalı olacağı düşünülmektedir.

Bilgilerinize.