Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu ETSO'yu ziyaret etti

30 Tem. 2015 15:54
Bulgaristan İstanbul Başkonsolosu Etso'yu Ziyaret Etti

2006-2009 yıllarında Bulgaristan’ın Edirne Başkonsolosu görevinde bulunan ve sonrasında Bulgaristan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na atanan Angel Angelov Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

Edirne'de görev yaptığı dönemde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile ilişkilerinin son derece olumlu olduğunu ve görevini İstanbul'da devam ettirmesinin buna bir engel teşkil etmediğini belirten Angelov, Edirne'nin kendisi için özel bir şehir olduğunu dile getirdi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Angel Angelov'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bulgaristan'ın hem kültürel hem ticari anlamda çok iyi bir partner olduğunu belirtti. Edirne'deki işadamlarının Bulgaristan ile olan ticari ilişkilerini geliştirmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Zıpkınkurt, bu konuda verdiği destekler için de Angelov'a teşekkürlerini iletti.