Bahrain Hospitality and Restaurant Expo-2018

06 Ara. 2017 15:22

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda Şeyh İsa bin Ali bin Khalifa Al Khalifa'nın himayelerinde, Bahreyn Başbakanı Prens Khalifa bin Salman Al Khalifa'nın katılımlarıyla, "Bahrain Hospitality & Restaurant Expo 2018" etkinliğinin 21-23 Mart 2018 tarihlerinde, Bahrain İnternational Exhibition and Convention Center, Bahreyn'de düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu EXPO'nun katılımcılara Bahreyn, Körfez Bölgesi ve dünyada konaklama ve restoran sektöründe karar vericiler ile aynı platformda bir araya gelme ve hizmetlerini sergileme imkanı sunacağı ifade edilmektedir.

Konu ile ilgili detaylı bilgiye TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikleri" bölümünden ulaşılabilmektedir.