“AVRUPA’YA AÇILAN KAPI TRAKYA’DA HORİZON 2020” KONFERANSI

17 Ekim 2016 13:52

Trakya Teknoloji Transfer Ofisi tarafından, 21 Ekim 2016 tarihinde 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu'nda “AVRUPA’YA AÇILAN KAPI TRAKYA’DA HORİZON 2020” konferansı düzenlenecektir.

Konferans, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, TÜBİTAK Uluslararası İşbirliği Daire Başkanı Hakan KARATAŞ, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN’in de katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Konferans, “Ufuk 2020 Programı Genel Bilgilendirme, Destek ve Ödül Programları”, “Ufuk 2020 Sağlık, Demografik Değişim ve Refah Alanı 2017 Çağrıları” ve “Ufuk 2020’de KOBİ’ler için Fırsatlar” konularını içermektedir.

Türkiye’nin önde gelen firmaları ve akademisyenlerinin de proje deneyimlerini katılımcılarla paylaşacakları konferansta, programlara katılım koşulları, açık çağrılar ve destek türleri ile ilgili ayrıntılı bilgi verilecektir.

Konferans; Trakya Bölgesinde faaliyet gösteren KOBİ’lere, Trakya Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde bulunan Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenlerine yöneliktir.Proje fikirlerinizi hayata geçirmek üzere, katılımcılara Trakya Teknoloji Transfer Ofisi tarafından proje yazım desteği verilecektir.

Konferansa katılım 150 kişi ile sınırlı olup, kayıt zorunludur.