AVRUPA KOBİ HAFTASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

16 Kas. 2015 10:50

Avrupa KOBİ Haftası çerçevesinde Odamız ve KOSGEB Edirne Müdürlüğü ile ortaklaşa 17 Kasım 2015 Salı günü saat 14:30 da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmenin yapılacağı ve üyemiz bir KOBİ’nin başarı hikayesinin aktarılacağı bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Avrupa Birliği, KOBİ’lerin desteklenmesi ve girişimciliğin özendirilmesi için AB’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak üzere ‘Avrupa KOBİ Haftası’ yaklaşımını sürdürmektedir.

Ülkemizde, ulusal kamu koordinasyonunu KOSGEB’in yürüttüğü ‘ Avrupa KOBİ Haftası’ bu yıl 16-20 Kasım 2015 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Her yıl belirli bir hafta boyunca gerçekleştirilen etkinliklerle ön plana çıkarılan Avrupa KOBİ Haftası girişimciliğin özendirilmesi, desteklenmesi ve arttırılması için KOBİ’ler yararına gerçekleştirilen tüm etkinliklerde farkındalık yaratmayı hedeflemektedir.

Avrupa KOBİ Haftası çerçevesinde Odamız ve KOSGEB Edirne Müdürlüğü ile ortaklaşa 17 Kasım 2015 Salı günü saat 14:30 da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda KOSGEB destekleri hakkındabilgilendirmenin yapılacağı ve üyemiz bir KOBİ’nin başarı hikayesinin aktarılacağı bir toplantı gerçekleştirilecektir.

KOSGEB Edirne Müdürlüğü uzmanlarının katılımıyla düzenlenecek ve üyelerimize büyük fayda sağlayacağına inandığımız toplantımıza tüm üylerimiz davetlidir.