Atasoy'dan ETSO'ya ziyaret

12 Ağus. 2015 09:33
Atasoy'dan Etso'ya Ziyaret

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Edirne'de, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Recep Zıpkınkurt ile görüştü.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyareti esnasında Edirne şehrinde gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kuruluş olarak atalarımıza, Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış tarihi ve kadim şehir Edirne'nin ticaretinin, ithalatının, ihracatının ve ekonomisinin kalkınması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, Nezaket Emine Atasoy'un yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne ekonomisi ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgi verdi. "Edirne'miz de sanayinin de gelişmesini istiyoruz. Edirne iş dünyası olarak tarım ve turizmin kenti olan Edirne'nin aynı zamanda sanayi kenti de olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Ziyaret esnasında Edirne'nin yaşadığı ekonomik sıkıntılar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.