Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş ile ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı M. Emre Alp Bir Araya Geldiler

11 Tem. 2019 00:00
Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş İle Etso Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Ve Meclis Başkanı M. Emre Alp Bir Araya Geldiler

Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı sonrasında Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vakkas Altınbaş ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı M. Emre Alp bir araya geldiler. Zıpkınkurt, Alp ve Altınbaş'ın İlimiz ekonomisi ve turizmi hakkında istişarelerde bulunmasının ardından ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı Altınbaş Holding Yönetim Üyesi Vakkas Altınbaş'ı Edirne'ye davet ettiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği
Kosgeb