ALMANYA - STUTTGART GLOBAL CONNECT 2016 FUARI İŞ GEZİSİ

09 Ağus. 2016 14:28
Almanya - Stuttgart Global Connect 2016 Fuarı İş Gezisi

Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları'nın organizasyonu ile Almanya - Stuttgart kentinde düzenlenecek olan Global Connect 2016 fuarına KOSGEB destekli Yurtdışı İş Gezisi düzenlenecektir.

26-27 Ekim 2016 tarihlerinde Almanya - Stuttgart kentinde düzenlenecek ve Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları ve üyelerinin katılacağı Global Connect 2016 fuarına katılım için Oda üyesi sektör temsilcilerine 3 günlük bir program düzenledi. İş gezisinde GlobalConnect Fuar ziyareti, ikili görüşmeler ve meslek kuruluşu ziyaretleri yapılacaktır.

GLOBALCONNECT KONULARI

• İhracat, pazara giriş ve uluslararası işbirliği oluşturma
  • Küresel ticaret
  • Ticareti kolaylaştırma
  • Almanya ve diğer ülkelerin pazar bilgileri

Global Connect bir iletişim ve ticaret fuarı olup ziyaretçilerini, Ticaret ve Sanayi Odaları ve firmalarla bir araya getirerek 40’tan fazla katılımcı ülkenin pazar girişi hakkında bilgiler ve potansiyel ülkelerde ihracat yapma olanakları sunuyor.

Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları'nın organizasyonu ile 25 Ekim Salı günü İstanbul Atatürk havalimanı hareket edecek olan kafile, 26-27 Ekim tarihleri arasında ise bu önemli fuarı gezecekler. Yurt Dışı İş Gezisi %60 KOSGEB destekli olup, katılımcı sayısı sınırlıdır. Müracaatlar başvuru tarihi ve faaliyet konusuna göre değerlendirilecektir. Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin 26 Ağustos 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.