Alipaşa Çarşı Esnafının Duayenleri ETSO'yu Ziyaret Etti

31 May. 2018 15:41
Alipaşa Çarşı Esnafının Duayenleri Etso'yu Ziyaret Etti

Tarihi Alipaşa Çarşısı Esnafının Duayen isimlerinden Mehmet Çakay ve Erdem Erişgen, ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çetinkaya ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'a ziyarette bulundu.

Edirne ticaretinin en önemli noktalarından olan Tarihi Alipaşa Çarşısı'nda uzun yıllardır esnaflık yapan duayen isimler Mehmet Çakay ve Erdem Erişgen ve aynı zamanda Odamız Yönetim Kurulu Üyesi olan Fikret Çetinkaya ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'a yeni görev döneminde hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılarının devamını dilediler.

ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepimiz Edirne'ye hizmet ediyoruz. Her ne kadar herkes kendi işletmesi için çalışıyor gibi gözükse de en nihayetinde Edirne kazanıyor. ETSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri olarak bizler de ticaret erbabıyız. Dolayısıyla zaman zaman esnafın yaşadığı sıkıntıları biz de yaşıyoruz. Belli aralıklarla yaptığımız istişare toplantılarıyla da İlimiz esnafının sorunlarını dinleyerek taleplerini ilgili mercilere iletiyoruz. Biz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak önce esnafımızın sonra da Edirne'nin gelişmesi için yeni projeler üretiyor ve bölgemizin gelişmesine fayda sağlamasını temenni ediyoruz. Bu süreçte sizlerin de bizi desteklemesi çok önemli. Özellikle sizler gibi yıllarını ticarete adamış kişiler buna öncülük yapar ve birlikte hareket edersek çok daha etkili işler ortaya çıkarırız.” dedi.

Ziyaret süresince Çakay, Erişgen ve ETSO Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Çetinkaya, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt ile ticari konularda istişarelerde bulundular.