8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

06 Mart 2015 10:53
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Ülkemiz kadınlarının ve üyelerimiz arasında yer alan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun

Kadınlarımızın gücü medeniyetimizin göstergesidir. Hepimizi yetiştiren, büyüten kadınlar, aslında hayatın yönetmeni oldukları gibi iş dünyasının da gerçek ortaklarıdır. Milletimizin en değerli varlığı olan kadının toplumsal hayatımızdaki yerinin daha da yükselmesi ve başarılarının toplumun refahına değer katması en büyük dileğimizdir. Türkiye kadınlarımızla daha çok büyüyecek ve daha çok gelişecektir.

Tüm dünya kadınlarının kutladığı, birlik ve dayanışmanın simgesi olan '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde' ülkemiz kadınlarının ve üyelerimiz arasında yer alan kadınlarımızın bu anlamalı gününü kutlar, kadınlarımıza daha güzel yarınlar, mutlu bir gelecek temennisiyle saygılar sunarım.