6. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi (Uluslararası)

06 Tem. 2015 11:07

Edirne İl Emniyet Müdürlüğünden Odamıza Gelen yazıda; İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, YÖK Başkanlığı, Sivil Toplum Örgütleri ve Üniversitelerin katılımı ile, Ankara’da 12-13-14 Kasım 2015 tarihleri arasında ‘6.Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi (Uluslararası)’ düzenleneceği bildirilmiştir.

Sempozyuma ilişkin konu başlıkları, önemli tarihler, bildiri özetlerinin hazırlanması ve gönderilmesi ile ilgili kurallar www.trafik.gov.tr. ve www.karayolutrafiksempozyumu.com adresinde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.