5.KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK ÜZERİNE ULUSLARARASI BİLİMSEL KONFERANS DÜZENLENİYOR.

14 Ocak 2015 22:18

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Mısırlı Koyun ve Keçi Derneği tarafından, ülkedeki koyun ve keçi sektörünü geliştirmek amacıyla, 10-15 Mart 2015 tarihleri arasında, Mısır’ın Şarm El-Şeyh kentinde “5. Küçükbaş Hayvancılık Üzerine Bilimsel Konferansı”nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu konferansın, Mısır Tarım ve Toprak Islahı Bakanı Prof. Dr. Adel El-Beltagy’nin himayelerinde, “Mısır’da Gelişmiş Koyun Endüstrisine Doğru” teması altında 10 Mart 2015’te Kahire’de başlayacağı ve 11-15 Mart 2015 tarihlerinde Şarm El-Şeyh kentinde devam edeceği belirtilmektedir.

Etkinliğin Mısır’daki koyun ve keçi üretimine odaklı olduğu, katılımcıların ülkedeki küçükbaş hayvan endüstrisinin nasıl geliştirilebileceği ve küçükbaş hayvan üretiminde karşılaşılabilecek fırsat ve engelleri istişare etmek için fırsat bulacakları ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinlik hakkında detaylı bilgi ve katılım formu TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler” başlığı altında, www.easg-eg.com / www.easg.eg.net adreslerinden  ulaşılabilmektedir. Üyelerimize duyurulur.