2. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi

24 Nis. 2015 14:26
2. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla devlet himayesinde bulunan 140 çocuğa şenlik düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Korunmaya Muhtaç, Bakım ve Koruma altında bulunan 140 çocuğumuzun katılımıyla 23 Nisan 2015 Perşembe günü Trakya Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen 2. Geleneksel 23 Nisan Çocuk Şenliği organizasyonunda çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle Edirne Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurullarının organizasyonuyla yapılan çocuk şenliğine;Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, İl Jandarma Komutanı J.KD.ALB.Kamuran Ersan,Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve eşleri, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük'ün eşi Ayşegül Yörük ile Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Elmas Aslan ve İcra Kurulu Üyeleri,Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Serkan Üner ve İcra Kurulu Üyeleri iştirak etti.

İkram edilen öğlen yemeğinin ardından palyaçolar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar gün boyunca bayram coşkusunu yaşadı.Çeşitli hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda, Çocukların vazgeçilmezi olan yüz boyaması da unutulmadı. Dört saat süren şenlik çocuklar ve katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilimiyle sona erdi.