13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı

07 Ara. 2017 11:04

Orion Fuarcılık'tan Odamıza gelen bir yazıda; Orion Fuarcılık ev sahipliğinde düzenlenen, Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ilk dört tarım fuarından biri olma özelliğini taşıyan 13. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tüm dünyada hızla gelişen süt ve et sektörlerine yönelik; süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri, işleme, dolum, soğutma, depolama, lojistik ve ambalaj konularına yenilikçi çözümler üreten firmaları ve nitelikli ziyaretçileri 01-04 Şubat 2018 tarihlerinde ilk kez "Süt, Et ve Teknolojileri Özel Bölümü'nde" buluşturmaya hazırlandığı belirtilmiştir.

Süt, Et ve Teknolojileri Özel Holü kapsamında başta T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere, İzmir Ticaret Borsası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçılar Birliği ve SETBİR ve bu sektöre hizmet veren tüm kurum ve kuruluşların destekleriyle Süt ve Et Zirveleri düzenleneceği bildirilmiştir.

Fuarın ilk günü olan 1 Şubat 2018 Perşembe günü Et Zirvesi, fuarın 2. günü olan 2 Şubat Cuma günü ise Süt Zirvesi gerçekleşecektir.

Üyelerimize duyurulur