10. Tahran Uluslararası Turizm ve Yan Sanayi Fuarı

04 Ocak 2017 11:55

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen bir yazıda; İran İslam Cumhuriyeti Kültür Mirası, El Sanatları ve Turizm Kurumu'nun desteğiyle , 6-9 Şubat 2017 tarihleri arasında, 10. Tahran Uluslararası Turizm ve Yan Sanayi Fuarı'nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, İran'da turizm alanında en önemli resmi etkinlik olma niteliği taşıyan ve Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) takviminde kayıtlı söz konusu fuarın, turizm alanında faaliyet gösteren firma ve kuruluşlar, otelcilik işletmeleri, geleneksel sanatlar ve hediyelik eşya üreticilerinin kendi ürünlerini sergilemeleri bakımından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekilerek fuar ile ilgili bilgilere www.ttexhibition.com adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.