"Trakya'da Ticaretin Geliştirilmesi ve İşadamları Buluşması" Etkinliği Hakkında

21 Ara. 2015 09:14
"trakya'da Ticaretin Geliştirilmesi Ve İşadamları Buluşması" Etkinliği Hakkında

24 Aralık 2015 tarihinde, Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa ELİTAŞ'ın teşrif edeceği, Tekirdağ Ramada Otel düzenlenecek "Trakya'da Ticaretin Geliştirilmesi ve İşadamları Buluşması" gerçekleştirilecektir.

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Trakya Bölgesi ile Bulgaristan ve Yunanistan arasında ticaret potansiyelini geliştirmek amacıyla bir dizi çalışma yürütülmektedir.

Bu çalışmalardan biri de 24 Aralık 2015 tarihinde, Ekonomi Bakanımız Sayın Mustafa ELİTAŞ'ın teşrif edeceği, Tekirdağ Ramada Otel düzenlenecek "Trakya'da  Ticaretin Geliştirilmesi ve  İşadamları Buluşması" dır. Yunanistan ve Bulgaristan'daki soydaş ve akraba topluluklarından işadamlarının da katılacağı, bölge ticaret potansiyelinin gelişmesi amacıyla düzenlediğimiz bu toplantıda iş adamlarıyla ikili görüşmeler planlanmaktadır.

"Trakya'da Ticaretin Geliştirilmesi ve  İşadamları Buluşması"na kayıt olmak ve program detaylarına ulaşmak için tıklayınız.<http://anket.trakyaka.org.tr/BULUSMA>
(www.trakyaka.org.tr)