Firmanın İlanları

• Aktif ilanı bulunmuyor.

Anasayfa » Firmalar » Firma Bilgileri

Algedra Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri

Firma : Algedra Mimarlık ve Tasarım Hizmetleri
Faaliyet Sektörü : Mimarlık
Firma hakkında : ALGEDRA İç mimarlık uzmanlık alanı çerçevesinde, küresel olarak yaptığı projelerinde, yerleşim alanları için ve şık ticari projeler için yaratıcı alan planlaması, dizayn ve proje yönetimini içermekte olan çekici ve harika iç dizayn hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca biz, ALGEDRA iç mimarlık olarak müşterilerimizle güçlü ilişkiler yaratmayı planlıyoruz.Şaşırtıcı ve yenilikçi tasarımlarımızla ve fikirlerimizle Ortadoğu’yu çok etkiledik. Bizim tasarımlarımız Doğu ve Batı kültürlerinin kombinasyonu,Yunan mimari sanatı,İtalyan stili ve İngiliz yenilikçiliğinden faydalanılarak oluşmakta olup bizi Türkiye’nin en güçlü tasarım şirketi yapmaktadır. ALGEDRA,tasarım,mobilya ve fit-out projeler (anahtar teslim projeler) alanlarında hizmet vermektedir.ALGEDRA'nın New York,Dubai,Londra ve İstanbul olmak üzere dört ofisi bulunmaktadır.
Adres : Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. Daire 53, Kat 6, İstanbloom Rezidans Şişli - İstanbul
İlçe / İl : Şişli / İSTANBUL
Yetkili Kişi : Abdullah Wappi