Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi

25.09.2019
Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkıları ve Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen ve Türkiye’de coğrafi işaretler konusundaki en prestijli ve en değerli organizasyonlardan biri olan Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı katıldı.

Coğrafi İşaretli ürünlerimiz olan peynir, bademezmesi ve mis meyve sabunlarının tanıtımının yapıldığı, Trakya Kalkınma Ajansı destekleri, Edirne Valiliği ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliği yapmış olduğu standımızı Keşan Kaymakamı Nuri Özder, İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ziyaret etti.