Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim Eğitimi

22.11.2019
Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim Eğitimi

Sayın Üyemiz,

TİM TEB Girişim evi ve Odamız işbirliğinde 26 Kasım 2019 Salı günü saat 13:30-17:00 arasında Odamızda üyelerimize yönelik ‘Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim konulu eğitim düzenlenecektir.

Eğitimin amacı, ülkemizde işletmelerin geleceğe güçlü bir şekilde ulaşması için stratejik bakış açılarını geliştirerek en uygun büyüme yol haritalarını belirlemeleridir. Genellikle büyüme önündeki engeller kurumsallaşmayı da geciktirmektedir. Bu eğitimde ülkemiz işletmelerinin büyüme önündeki engellerle nasıl mücadele edeceği, kurumsal büyümeyi nasıl başaracakları ele alınacaktır.

Üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitimimize katılımlarınızla destek vereceğiniz inancıyla saygılar sunarız.

Katılım Koşulları

Eğitime katılım ÜCRETSİZ olup, katılım için https://forms.gle/zmHULt55SRBkM3o27 linkinden 25 Kasım 2019 Salı günü mesai bitimine kadar kayıt yapılması rica olunur.

Eğitimin İçeriği

Stratejik bakış açısı

Uzun dönemli planlama ve yönetim ihtiyacı

Büyümenin önündeki engeller

Büyümenin adımları

Büyüme ve stratejik planlama ilişkisi

Büyüme stratejileri için ipuçları

Kurumsal gelişim yönetimi

Pazarlama yönetiminde kurumsal gelişim

Üretim yönetiminde kurumsal gelişim

Yönetim yapısında kurumsal gelişim

Finansman yönetiminde kurumsal gelişim

Eğitim Yeri:

ETSO Arda Toplantı Salonu (Giriş Kat)

Eğitmen: Taner Baltacı

Eğitim Tarihi ve Saati :

26 Kasım 2019, Salı günü saat 13.30-17.00

İletişim için: i.kocabiyik@girisimmerkezi.com , meliketatli@etso.org.tr

Tescil İşlemleri Hakkında Genel Bilgilendirme

15.04.2014 tarihinden itibaren kuruluş ve diğer tüm tescil işlemleri MERSİS üzerinden yapılmaya başlanmıştır. Tescil için müdürlüğümüze gelmeden önce MERSİS  üzerinden başvuru yapılmalıdır.

Karardaki bilgiler ile MERSİS’teki bilgilerin birbiri ile uyumlu olması gerekmektedir. Başvuruyu onaya göndermeden önce başvuru ön izleme bölümünden kontrol ediniz.

NOTLAR:
1) Tüm tescil işlemleri için MERSİS üzerinden kullanıcı kaydı ya da e-devlet şifresi ile girilmesi zorunludur.

2) Üye kısmından yapılan Tescil girişlerinde Değişiklik İşlemleriDeğişiklik BaşlatKarar Bilgisi Girişi, Değişiklikler Girildikten Sonra Onay Gönder işlemini yapın.

3) Müdürlüğümüzce yapılan inceleme sonrası ;
a) Sistemde ön kontrol butonu henüz aktif olmadığından, başvurulara sistem üzerinden onay verilememektedir. 02842251014-118-120 numaralı telefonlardan Müdürlüğümüze ulaşabilirsiniz.

b) Müdürlüğümüzce başvurunuz reddedilmiş ise Ret gerekçesi sisteminize düştükten sonra düzeltme işlemini, devam eden başvurularım bölümünden düzelterek başvuruyu yeniden onaya gönderiniz .

Yapmış olduğunuz başvuruların sonuçlarını MERSİS giriş ekranınızdan takip etmeniz gerekmektedir.

Başvuruyu MERSİS üzerinden onaya gönderdikten sonra 02842251014- 118- 120 numarasını arayarak müdürlüğümüzden randevu alınız.

MERSİS e-belge hizmetleri hakkında bilgilendirme

Firmanıza ait tasdikname, iflas ve konkordato, 111 madde belgesi gibi belgeleri e-imzalı olarak MERSİS’ten alabilirsiniz.

Şirket / işletme / kooperatifi temsile yetkili herhangi biri tarafından MERSİS‘e kullanıcı bilgileri ile giriş yapılır. Talep sırasında e-imza zorunluluğu bulunmamaktadır.
1. “Başvurular” sekmesinden “Belge Başvurusuna girilerek belge talep edilecek şirket / işletme / kooperatif seçilir.
2. Talep edilen belge ve talep gerekçesi yazılarak kaydedilir.
3. Başvuru özetindeki “Belge Ödeme İşlemlerine giriş yapılarak sanal pos aracılığı ile ödeme yapılır.
4. Ödemesi yapılan belge talebi Ticaret Sicili Müdürlüğü onayına düşer.
5. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra belge, Ticaret Sicili Müdürlüğü yetkilisi tarafından güvenli elektronik imza ile imzalanır.
6. Talep sahibi imzalı e-belgeyi “Belge Başvuruları” adımından indirerek yazdırabilir