Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim Eğitimi

22.11.2019
Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim Eğitimi

Sayın Üyemiz,

TİM TEB Girişim evi ve Odamız işbirliğinde 26 Kasım 2019 Salı günü saat 13:30-17:00 arasında Odamızda üyelerimize yönelik ‘Stratejik Büyüme ve Kurumsal Gelişim konulu eğitim düzenlenecektir.

Eğitimin amacı, ülkemizde işletmelerin geleceğe güçlü bir şekilde ulaşması için stratejik bakış açılarını geliştirerek en uygun büyüme yol haritalarını belirlemeleridir. Genellikle büyüme önündeki engeller kurumsallaşmayı da geciktirmektedir. Bu eğitimde ülkemiz işletmelerinin büyüme önündeki engellerle nasıl mücadele edeceği, kurumsal büyümeyi nasıl başaracakları ele alınacaktır.

Üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitimimize katılımlarınızla destek vereceğiniz inancıyla saygılar sunarız.

Katılım Koşulları

Eğitime katılım ÜCRETSİZ olup, katılım için https://forms.gle/zmHULt55SRBkM3o27 linkinden 25 Kasım 2019 Salı günü mesai bitimine kadar kayıt yapılması rica olunur.

Eğitimin İçeriği

Stratejik bakış açısı

Uzun dönemli planlama ve yönetim ihtiyacı

Büyümenin önündeki engeller