ETSO’dan Kapıkule Gümrük Kapısı’na Ziyaret

24.07.2020
ETSO’dan Kapıkule Gümrük Kapısı’na Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak’ı ziyaret ederek sınır kapılarında gerçekleşen giriş çıkış sayıları ile ilgili istişarelerde bulundular.

Ziyaretin ardından Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın Edirne Valiliği ve Odamız işbirliğinde Kapıkule Sınır Kapısı’nda kurulan Edirne Turizm Tanıtım Standı’na geçerek şehrimize gelen yerli ve yabancı turistleri bilgilendirmek ve yönlendirebilmek adına tanıtım broşürlerinin dağıtımını gerçekleştirdiler.