ETSO Yunanca ve Bulgarca Dil Kurslarıyla Hizmete Devam Ediyor

27.09.2019
ETSO Yunanca ve Bulgarca Dil Kurslarıyla Hizmete Devam Ediyor

İlimiz ekonomisi için, ihracatın ve komşu ülkeler ile ticaretin önem kazandığı günümüzde Odamız, üyelerimizin dış pazarlara açılmada yaşadıkları önemli engellerden biri olan dil sorununu çözmek üzere Yunanca ve Bulgarca dil kursu düzenleyecektir.
Komşu ülkelerimizden yoğun olarak ilimize alışverişe gelen turistler bulunmakta ve üyelerimiz bu ülkelere ihracat yapmaktadır. Komşularımız ile olan ticari ilişkilerimizi daha ileri seviyeye taşımak üzere Odamız, işadamlarımıza yönelik Yunanca ve Bulgarca dil kurslarına devam etme kararı almıştır. Bu kurslar sayesinde üyelerimizin ekonomik alanda rolünün kuvvetlendirilmesi ve ticari faaliyetlerini genişleterek sınırların ötesine geçmelerine destek olunması amaçlanmaktadır.

Odamız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde başlangıç düzeyinde (A1) 136 saatlik Yunanca dil kursu ve 120 saatlik Bulgarca dil kursu açacaktır. Kursumuz ücretsiz olup, üyelerimiz ve çalışanlarına yönelik olarak salı ve perşembe akşamları mesai saatleri dışında Odamız toplantı salonunda yapılacaktır. Kontenjanımız sınırlı olup kurslarımız hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak üzere 04 Ekim 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamız AB ve Dış İlişkiler Bölümünden Melike TATLI ile (284-225 10 14 D:121 / meliketatli@etso.org.tr) ile temasa geçebilir veya başvuru formunu doldurup kayıt yaptırabilirsiniz

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK 1 : YUNANCA DİL KURSU BAŞVURU FORMU

EK 2 : BULGARCA DİL KURSU BAŞVURU FORMU