ETSO 12. Meslek Komite ile KTSO 9. Meslek Komite Karşılaştırmalı Toplantısı Kırklareli’de Gerçekleşti

24.01.2020

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası 12. Meslek Komite ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası 9. Meslek Komite Karşılaştırmalı Toplantısı, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleşti. Sigorta Acenteleri Kuyumcular Döviz Büroları ve Bankacılık sektöründe faaliyet gösteren her iki Odanın meslek komite üyeleri, 2019 yılı süresince gerçekleştirilen faaliyetleri, ele alınan meslek grubu sorunları, yürütülen lobi faaliyetleri ve sektörün mevcut durumuna ilişkin istişarelerde bulundu.