EMITT 24. Kez Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

30.01.2020
EMITT 24. Kez Kapılarını Ziyaretçilerine Açtı

Ülkemizin ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 24. Kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı, Yener İşbilir ve Genel Sekreter Nevzat Taşkın İlimizin tanıtımına katkı sağlamak üzere Edirne Valiliği tarafından açılan stantta hazır bulundu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M.Emre Alp ve beraberindeki heyet Edirne standındaki görüşmelerinin ardından fuardaki standları ziyaret ederek diğer İllerin Oda ve Kurum yetkilileri ile görüştüler. Ziyaretleri sırasında gerçekleştirdikleri görüşmeler çerçevesinde diğer bölgelerin turizm alanındaki uygulamalar hakkında detaylı bilgi alarak İlimize uygun olanları tespit ettiler.