Belarus İstanbul Başkonsolosu Aleksei Shved ve Belarus Konsolosluğu Çanakkale Fahri Konsolosu Rıdvan Demirhan Odamız Ziyareti

Belarus İstanbul Başkonsolosu Aleksei Shved ve Belarus Konsolosluğu Çanakkale Fahri Konsolosu Rıdvan Demirhan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı, Meclis Başkanımız M. Emre Alp’i ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında, Belarus -Türkiye arasındaki ticari, ekonomik ve sosyal bağlantılar istişare edildi ve olası iş birliği alanları görüşüldü.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Aleksei Shved’e ve Rıdvan Demirhan’a teşekkür ederiz.